Klippanskrivarna

Vi gör det själv!

Våra projekt

Vi i gruppen har gemensamma projekt såväl som egna privata. Nedan finns våra pågående projekt. Avslutade finns i shopen.

 

 

Orden Runt Klippan 3 

3:e boken i serien är på gång och planerat släpp är, som vid tidigare år, nu på Åbymarknad i Klippan nu den 20/6 2017. 

Fram tills dess får ni nöja er med baksidestexten här nedan:

Alla goda ting är tre. Som smör, ost och sill. De vise männen. Tre poäng för vinst för Klippanlagen i fotboll. Tre önskningar och tre bockar Bruse. Men framför allt den tredje delen av Orden Runt Klippan. Alla berättelser i boken har på något sätt sina rötter i Klippan. Även om vi får resa med till Paris, Jukkasjärvi, Sundsvall eller den lilla Emmasjön i Lycke. Följa hudarnas väg till skinn på läderfabriken eller vandra i trädgårdar med jord under naglarna och ryggvärk.  Eller följ en närsynt person som ägnar en timme åt att leta reda på bilen efter besöket på Glasögonhuset i Klippan. Eller hur svårt det kan var att hitta till Krika, trots att man bott 64 år i Klippan. Följ med på personliga resor från 50-talet till 00-talet. Möt Beatles, Svenne Hedlund och Twisted sisters. En kastad behå och flower power. Manicklarna, pudelfrissor och benvärmare. Ta del av både allvaret och skrattet och Orden Runt Klippan.

Och glöm inte: Läs boken minst tre gånger! 

 

Fortsatta gemensamma projekt

De flesta av oss i gruppen har egna projekt vi försöker hinna med sidan om de gemensamma. Det har diskuterats hur vi ska göra framöver men det verkar som de flesta vill fortsätta med att göra något ihop. Kanske med annan tappning. Tips och feedback kan mailas till oss eller lämnas på vår Facebook-sida (se länk till höger).

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)