Klippanskrivarna

Vi gör det själv!

Shop

 

Orden Runt Klippan

Tryckt hos http://www.gml.se/ 

Det sägs att allting har en baksida. Så även denna bok. Men hur är det med Klippan? Det finns så klart många sidor av denna lilla by, mellan Rönne å och Bäljane å. För en by kan vara som en människa, som vi alla skapar en relation till. Alla har sin egen bild.Alla bär sina tankar och känslor kring platsen där vi bor.I den här boken får du ta del av sju Klippanskrivares bilder av vår hemtrakt. Här möts mobbare i bomberjackor med lantbrevbärare och inflyttade 08:or. Vi får cykla till Åby marknad, bo på Elfdalens camping. Ta vägen över norska fjäll och Amazonfloden till Klippan Centrum. Och på vägen kanske stöta på Hyenan på
Söderåsen ...

 

 

ORDEN RUNT KLIPPAN 2

Följ med Klippanskrivarna på en oförglömlig resa med hjälp av ORDEN RUNT KLIPPAN 2. Läs den sanna historien om hur en fryst råtta från Rösa tog tåget till    Helsingborg. Res till Östra Ljungby och möt originalet och luffaren Vis-Albin och  tomtar på loftet i byns småskola. Eller känn skräcken och hör svordomarna under  en färd från Klippan till Perstorp utan halvljus. Få reda på vad som kunde hända när  man satte ett barn på glasdisken på Inges Lek o. Hobby. Eller hur saknaden efter  denna affär och Maj-Britt på ett fint sätt fylldes av Julklappshjälpen. Möt kärlek och  kändisar på Klippans karaoke cup. Och få reda på vem som egentligen är Klippans  STÖRSTA kändis. Följ med till osvaga Tvärby och möt tre kvinnor och deras kunder  på Tvärby Tobak. Ta del av hur det var att flytta från ett annat land och hit eller res  in i framtiden och besök ett Klippan, fullt av människor med superkrafter. Följ med  på ett kretsmästerskap i Klippan och se vad rädslor och arrogans kan leda till. Och  få reda på hur David Bowies liv och död påverkat några personer.

 Klippanskrivarnas första bok, Orden runt Klippan, gick åt, snabbare än brännvinet  på en Tvärbyfest. Nu följer de upp succén med en ny bok fylld med berättelser i och  runt Klippans horisont.

 

 

Kontakta någon av oss om ni vill köpa. Finns även på:

Klippans Bokhandel AB, tel.nr. 0435-10030

GML

Adlibris

Bokus

CDON

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)